Projecten

Interactive Visuals kan voor uw visuele communicatie
veel betekenen. Onze projecten strekken zich uit van bedrijfspresentaties, projecties op gebouwen, SMS
stemsystemen, interactieve decors, narrowcasting,
custom show design, VJ shows etc. Om u een idee
te geven wat wij allemaal kunnen vindt u hieronder
een greep uit de projecten die wij hebben gedaan.

 


VJing – Zoet Indoor

Zoet Indoor, een storm van licht, geluid en dans. Op 6 november 2010 was de tweede editie van Zoet Indoor, het grootste dance-event van Noordoost-Friesland. Een groots opgezet feest met lasers, vuur, photoshoots, catwalks, danseressen, videowalls, dans-acts en meer. Gebodypainte modellen brachten de drankjes voor de VIP gasten. Loungebanken, chique aankleding én een mooi uitzicht over het publiek.

VJing Zoet Indoor

Interactive Visuals heeft de aansturing van de drie videoschermen verzorgd, achter het DJ podium. Deze drie schermen waren aan elkaar gekoppeld, waardoor het eigenlijk één beeld lijkt. De content die geprojecteerd werd, is gecreëerd door Interactive Visuals.

VJing Zoet Indoor


Custom Show Design – Afsluitdijk

Voor de presentatie van de eindrapportage betreft de toekomst van de Afsluitdijk, heeft Interactive Visuals in opdracht van Rijkswaterstaat en in samenwerking met de Provincie Friesland de visuele aankleding verzorgd van dit symposium. Hiervoor is er een dijk gebouwd van ruim 12 meter breed en 3 meter hoog met daarop een even zo groot holografisch, semitransparant projectiescherm. Dit gaf ons de mogelijkheid om gelaagdheid in de projectie aan te brengen, door ook gebruik te maken van een geprojecteerde horizon op de achtergrond. Bij het maken van de animatiefilm omtrent de toekomst van de Afsluitdijk was eveneens rekening gehouden met een projectie in twee lagen. Door deze scheiding ontstond er een zogenaamd ”kijkdooseffect” wat betreft diepte.


Custom Show Design – Liet International

Liet International is het internationale songfestival voor het beste nieuwe lied in een Europese minderheidstaal. In zeven jaar tijd is Liet Internationaal uitgegroeid tot een alternatieve tegenhanger van het Eurovisie songfestival, met het verschil dat zingen in het Engels bij Liet verboden is! De registratie van Liet International 2009 werd tijdens de kerstvakantie van 2009 een aantal malen uitgezonden door Omrop Fryslân, zowel op het eigen kanaal als op Nederland 2. Daarnaast is er een artikel geschreven, met diezelfde registratie op CNN. Hier werden lovende woorden gesproken, ook over de professionaliteit van het evenement. Klik hier voor het artikel door CNN.

Interactive Visuals heeft tijdens deze versie van Liet een professioneel decor neer gezet, door middel van projecties. Een achtergrond van 12 meter breed en 3 meter hoog met aan de zijkanten opzichtschermen en aan de bovenkant een rond scherm, zorgde voor een fris uiterlijk en daarmee een professioneel decor. Bij alle aankondigingen van de landen/bands heeft IV animaties gemaakt, zodat het publiek inzicht kreeg in de minder bekende streken waar de bands hun roots hadden liggen.
Daarnaast werd er ook live scoring getoond op de schermen, net zoals dat bij de Europese songfestivals gaat. Hiermee werd op professionele wijze de spanning flink opgebouwd. ‘The 10 points goes to…’


TimeLine – Noordelijk Film Festival

Het Noordelijk Film Festival (NFF) werd in 2010 voor de 32ste keer georganiseerd. Dit festival is uitgegroeid tot één van de grootste culturele evenementen in Noord Nederland én het grootste regionale filmfestival van het land. De hoofdlocatie van het festival was de voor ons niet onbekende schouwburg ”de Harmonie”.

Interactive Visuals heeft in 2009 en 2010 er voor gezorgd dat de bezoekers op een unieke interactieve manier meer te weten kunnen komen over het programma. Middels een centraal in de foyer geplaatst programma eiland kon de bezoeker informatie opvragen. Door de op LCD schermen getoonde informatie kon worden genavigeerd middels touchscreens. Naast tekstuele informatie kon de bezoeker ook foto’s en trailers bekijken.

TimeLine - NFF

Ondanks grote zorgvuldigheid van de organisatie van het NFF, kwam het voor dat er verschuivingen in het programma plaatsvonden. Het door ons ontwikkelde ”TimeLine” systeem is dusdanig opgebouwd met een CMS (Content Management Systeem) zodat het altijd up-to-date was met de laatste wijzigingen. In tegenstelling tot het traditionele programmaboekje.

TimeLine - NFF

Voor meer informatie over ons ”TimeLine” systeem neemt u gerust contact met ons op.


VJing – Candy Club


Candy Club is al meer dan drie jaar de ultieme ‘feelgood’ House avond van Nederland. Candy Club heeft zijn thuisbasis in Club Noa in Leeuwarden, welke in 2009 is uitgeroepen tot beste club van Nederland. Daarnaast vindt Candy Club plaats op de Waddeneilanden, tijdens de Sneekweek, de Visserijdagen, in The Palace in Groningen, Club Jade in Zandvoort en op diverse andere locaties. Ook heeft Candy Club in 2008 en 2010 een dubbel cd uitgebracht welke in de winkels is verschenen.

De mannen van Interactive Visuals zijn al lange tijd de vaste VJ’s voor vele CandyClub avonden. VJ’s mengen op artistieke wijze videobeelden op grote projectieschermen of LED schermen, op maat van de muziek. Met de ideale mix van beeld en geluid wordt een ultieme beleving gecreëerd, op verschillende locaties. Er zijn eigen beelden gemaakt voor alle CandyClubs, in verschillende thema’s (denk hierbij aan felle kleuren, bloemen, schaars geklede vrouwen, animaties met zoetsappige objecten, etc.) Ook heeft IV een videoclip gemaakt in 2008, ter promotie voor de CandyClub dubbel CD. Deze videoclip staat hieronder, deze is uitgezonden op TMF en MTV.

Voor meer informatie over VJ’ing of boekingen, zie: website PM2AM AgencyWij zorgen voor op maat gemaakte ervaringen die creativiteit omarmen en uw klanten zullen doen inspireren en activeren.

Wat zijn we aan het doen?