TimeLine – Noordelijk Film Festival

Het Noordelijk Film Festival (NFF) werd in 2010 voor de 32ste keer georganiseerd. Dit festival is uitgegroeid tot één van de grootste culturele evenementen in Noord Nederland én het grootste regionale filmfestival van het land. De hoofdlocatie van het festival was de voor ons niet onbekende schouwburg ”de Harmonie”.

Interactive Visuals heeft in 2009 en 2010 er voor gezorgd dat de bezoekers op een unieke interactieve manier meer te weten kunnen komen over het programma. Middels een centraal in de foyer geplaatst programma eiland kon de bezoeker informatie opvragen. Door de op LCD schermen getoonde informatie kon worden genavigeerd middels touchscreens. Naast tekstuele informatie kon de bezoeker ook foto’s en trailers bekijken.

TimeLine - NFF

Ondanks grote zorgvuldigheid van de organisatie van het NFF, kwam het voor dat er verschuivingen in het programma plaatsvonden. Het door ons ontwikkelde ”TimeLine” systeem is dusdanig opgebouwd met een CMS (Content Management Systeem) zodat het altijd up-to-date was met de laatste wijzigingen. In tegenstelling tot het traditionele programmaboekje.

TimeLine - NFF

Voor meer informatie over ons ”TimeLine” systeem neemt u gerust contact met ons op.